tirsdag den 26. oktober 2010

DANSKE FILM SAVNER KVALITET SIGER DR.DK...

Ja - nu er det jo meget rart at blive hørt og citeret - men det med 'manden bag nyt filmselskab' er jo nok en underdrivelse -vi har jo været her i 12 år:-)

Citatet stammer fra en artikel fra DR.dk om vores mantra fra white paperet om den manglende kvalitet i dansk film. Det er taget fra et interview Per Juul Carlsen fra P1's Filmland lavede med mig i sidste uge. Du kan læse det her:

Danske film savner kvalitet: "Kulturministeriet skal lave et nyt filmforlig, der skal hjælpe dansk film ud af krisen. Men der mangler kvalitet, mener manden bag nyt filmselskab."

Og hvis du har lidt tid i overskud, vil jeg også anbefale at du går ind på dr.dk og downloader FILMLAND fra 22.Oktober som podcast.
Her vil du kunne høre en halv times tid omkring det kommende filmforlig - hele Carlsens interview, hvor jeg bl.a. udtaler mig om den manglende kvalitet i dansk film. Du kan finde det på www.dr.dk/podcast Her skal du downloade Filmland fra 22. Oktober ('Har vi også verdens bedste filmlov om lidt?')

Vi må krydse fingre for, at DFI og politikerne lytter til Filmland og vores argumenter - Filmforliget skulle efter sigende være på plads indenfor den næste uges tid...

2 kommentarer:

  1. det var et meget spændende indslag i P1's film land

    SvarSlet
  2. Ja tak for det.
    Det gav da et meget godt billede af de ideer & udfordringer der ligger gemt i den danske filmbranche...

    SvarSlet