søndag den 24. oktober 2010

THOMAS MAI – EN DANSK FILMMAND I UDLANDET VI ER STOLTE AF…

Vi her hos Zeitgeist Film har en del fantastiske mennesker i vores netværk, som vi synes, I skal lære bedre at kende.
Thomas Mai er den første, vi vil præsenterer i vores videointerview række 'Folk der inspirerer os'.
Vi fangede nemlig Thomas, da han gennemførte et 2 dage seminar om nye medier på Den Danske Filmskole i slutningen af september.

Thomas er ikke kendt af så mange i Danmark - og det er synd. For Thomas er faktisk en af de få danske film folk, der gør det rigtigt godt i udlandet.
Vi slår her et slag for Thomas. Hør ham præsentere sig selv og uddybe sine holdninger & meninger, om hvor fantastisk det er at være filmmager i dag. Med en vældig entusiasme kan du høre ham fortælle, hvad han laver og hvad han tror på…



Ønsker du at høre mere om Thomas og evt. selv kontakte ham, så kan du få fat i ham på http://thomasmai.net

Thomas i korte træk:
Thomas Mai er en af frontløberne i at undervise og præsenterer alle de online muligheder som den uafhængige filmproducer i dag har. Thomas har dyb indsigt i den digitale nye verden. Han bor i Brasilien med sin brasilianske kone, men rejser hele verden rundt og underviser. Han ved en del om hvordan man som uafhængig film producer i dag arbejder med crowdfunding, social media marketing og opbygning af fan databaser og websites.
Derudover har Thomas sit eget internationale film distributionsselskab FESTIVAL DARLINGS. Selskabet håndterer uafhængige producers rettigheder til primært Video on Demand rettigheder.


I næste måned kommer andet videointerview i serien ’Folk der inspirerer os'. Det bliver den engelske film consultant Johathan Olsberg der oprindelig var producer men som nu arbejder med at rådgive såvel private som offentlige film virksomheder i stategisk udviling. En spændende herre som man bør kende, hvis man ønsker at få gjort sin 'biks til business'.

1 kommentar:

  1. Jeg deltog i Thomas Mais inspirerende og nytænkende seminar på Filmskolen i september.

    De spritnye financieringsmuligheder og metoder som Thomas er fortaler for åbner helt nye døre i et ellers lukket kredsløb, og giver dermed friske og nytænkende udviklingsmuligheder og åbninger indenfor filmfinanciering.

    Jeg kan klart anbefale Thomas som både foredragsholder og sparringspartner.

    Margrethe Pagh Halvorsen - producer

    SvarSlet