onsdag den 1. september 2010

’…OG VÆRSGO; EN BLOG OM FILMPRODUKTION’




Med over 6 måneders forberedelse er vi nu endelig on-line med Zeitgeist Films blog om – ja du gættede det; FILMPRODUKTION!

Interesserer du dig for dansk film og dens fremtid bør du nok betragte denne blog som essentiel læsning.

Som et af de få mindre filmproduktionsselskaber i Danmark, har vi i over 12 år lavet film i periferien af den danske filmbranche.
Vi har aldrig rigtigt været en etablerede spiller i branchen – men mere en reservespiller. Ikke fordi vi selv ønskede det, men vi har aldrig rigtigt formået at passe ind i Det Danske Filminstituts støttekasser. Så derfor har vi måtte tage andet arbejde for at få dagligdagen til at fungere. Filmene har vi så produceret ved siden af, kan man sige…

Men netop derfor har vi ret stor erfaring med hvad der virker, og hvad der ikke virker i den danske filmbranche. Og det kommer vi til at skrive om :-)

Vi elsker film og er nogle kæmpe film nørder - men modsat så mange andre gode blogs og websites, der anmelder og fortæller om de film andre producerer, ja så står vi faktisk solidt plantet i filmproduktionsbranchen: for vi udvikler, producerer og markedsfører vores EGNE film. Og derved har vi en ret anderledes indfaldsvinkel på at skrive om film:
Vi er simpelthen selv PRODUCERENDE FILMFOLK!

Vi ved ikke så meget om filmproduktion med store budgetter - men vi har i al beskedenhed ret meget forstand på ’lav budget filmproduktion’ – da vi bl.a. har produceret fem spillefilm over de sidste 12 år - og vi har ambitiøse planer om at lave mange flere…

Så velkommen til Zeitgeist Film bloggen – Tak fordi du vil læse med. Vi håber, du vil abonnerer på bloggen, da vi ugentligt vil øse ud af vores holdninger og viden om:

  • Hvordan man producerer film
  • Hvordan man udvikler historierne?
  • Hvad sker der i dansk film produktion?
  • Iværksætteri og nytænkning i filmbranchen (vores hjertebarn)
  • Hvor skal dansk film hen – og hvordan?
  • De fantastiske mennesker vi kender og arbejder med

Og sidst vil vi også fortælle om de fordele der ligger for alle store som mindre firmaer i forhold til at arbejde med youtube-film og –marketing. Det er et meget spændende område…

Så velkommen til Zeitgeist Films blog!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar